Dagvoorzitter en spreker

 IMG_3502

Laurens van Voorst is wars van abstracte vergezichten en beperkt zich liever tot de menselijke maat. Zijn inlevingsvermogen, reactiesnelheid en humor maken hem tot een succesvol dagvoorzitter en spreker.

Dagvoorzitter

Laurens maakt als dagvoorzitter/moderator gewone mensen groot en grote mensen gewoon. In die functie is hij kritisch, nieuwsgierig en bovenal grappig. Laurens trad op tijdens meer dan honderd congressen, symposia, discussiedagen en andersoortige bijeenkomsten. Opdrachtgevers zijn onder meer bedrijven, ondernemersverenigingen, gemeenten, waterschappen en ngo’s.

Spreker

Laurens treedt ook regelmatig op als gastspreker. Zijn vertellingen gaan veelal over de goede bedoelingen van het openbaar bestuur en waar dat bij u om de hoek toe leidt. De presentaties, boordevol anekdotes, leiden tot frisse inzichten en zo nu en dan tot complete verwarring. Hij was op tournee met inspirerende en bij vlagen cabareteske verhandelingen over sociale media, het realiseren van doelen, burgerparticipatie, de transities in de zorg en verkiezingscampagnes. Laurens is te boeken via Speakers Academy, waarvan hij faculty member is.

Samen met Bart Eigeman vormt Laurens het duo De Burgermannetjes. Ze komen graag langs om het met u eens over burgerparticipatie te hebben.

SA-logo-wit-faculty-member